♥ ƒ ɑ ʀ ɑ ɑ ɑ ɑ ɑ
My Soul-ja ♡


Menú ♡
Entry ♡ About ♡
♥ Hello and Welcome my Followers . . I love my mum and my dad .What its mine , its mine . Farah Ain nama fake aku or my real name is Nur Farahin Binti Ahmad Fauzi , Now i'm sweet 20 , Love to write love to read . Anak manja \ Anak Abah \ Anak Mama . Aku sayang apa yang milik aku . Faham ?


Myself ♡

Panctual ♡
Save the date ♡
First Step
Daisypath Friendship tickers
Chatbox Song ♡


Mention me ♡




Find me here ♡



Farah Ain II

Create Your Badge
Creditos!
Template: Gisela ^^
Others:   
All rights reserved ® Farah Ain ♥



Memori Tercipta .
Monday, July 9, 2012• Heartbeat {0}
Assalamualaikum dan salam sayang untuk semua . 
kali nie farah nak share tentang pengalaman farah semasa join KEM 'MOH KE IPT'
bersama SEKRETARIAT MAHASISWA PERAK @ UNIMAS .yang diadakan selama tiga hari dua malam at SMK ALANG ISKANDAR .
That was awsome experience !
farah dapat banyak info-info yang berguna untuk farah dan kawan-kawan yang laen manfaat kan .

FIRST DAY :)
kita mula dengan first day farah dan kawan-kawan at KEM tu .
Daftar nama . Dapat kumpulan masing-masing . Farah dapat kumpulan no 4 . Here my name list of my group . .
Starring : Farah,Tykah,Anis,Ana,Zaty,Dayah,Atin,Alin,Nanthini,Fatah & Azizi . Go Bravo Jaya !
Our Fasilitator : Kak Niza & Kak Finaz ! They was so cute+cantek ! I like !
First day nie tak da lha penat sangat . coz masing-masing cam excited sangat tuk kem nie .
First day nie jugak lha kitaorang di ajar beberapa refreshment yang sangat menarik . Antaramya adalah ... jeng jeng jeng . .
1 : Barang Baek .
2 : Pizza Hut .
Memang best giler !! 
yang paling penting happening sangat-sangat sampai naek pening di buat nya . kami di conduct oleh Abang Maren yang Hot gitu . . .
Lupa lak ! Ada sorang kaka nie . Cute sangat ! Kak Nurul Sajadatul Izzat or Kak Enot ! laen kan dari nama sebenar . apa-apa pun kak enot memang best ! 
terlalu banyak nak citer .

SECOND DAY :)
bangun pagi-pagi . jam 4 pagi . haha . tak kesah pun sebab dah biasa . betol tak kawan-kawan ?
Dengar kuliah subuh . pas to terus g senaman pagi . 
Lepas tu terus g surau coz ada ceramah motivasi by Kak Myra . She was so pretty . Putih sangat ! 
banyak dapat point yang berguna lepas dengar ceramah kak Myra . Pas ceramah kak myra , Ceramah Abang Shah plak take over yang bertajuk ''Meneroka Sinergi" . best ! Selain tu . Abang Shah ada gak sentuh pasal cinta . Betol apa yang Abang Shah cakap . cinta nie kalau datang kita tak tahu bila . sama ada time tu kita maseh muda atau pun tua . cinta tu satu anugerah daripada Allah s.w.t . Kita perlu hargai nikmat yang di beri kan .
Lepas abeh ceramah . semua pelajar perlu ke dewan tuk amek report card . pas tu . balik surau dan tido sejenak sementara tunggu waktu zahor masuk .

Debat time !
Best sangat  . . group farah dapat no 2 .

THIRD DAY = LAST DAY :) + :'(
Siang kebudayaan !
hahahaha..hari yang di nanti-nanti kan untuk menyaksi kan persembahan daripada kawan-kawan . Double tripple excited ! huhu . 
persembahan dari group masing-masing memang seronok .

Here a few of our picture . created memory .